Kabadüz Yayla Fotoğraf Günleri

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde 'Kabadüz Yayla Fotoğraf Günleri' 28-30 Eylül günleri yapılacak.Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, üç...

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde 'Kabadüz Yayla Fotoğraf Günleri' 28-30 Eylül günleri yapılacak.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, üç gün sürecek olan etkinliğe 52 profesyonel fotoğrafçının katılacağını söyledi. Etkinlikle ilçenin doğal güzelliklerini tüm Türkiye’nin göreceğini ifade eden Avcı, “Son yıllarda Karadeniz bölgesinde yayla turizminde önemli derecede gelişmeler var. Bu gelişmelerden Ordu ve yaylaları halk ettiği yeri alması için bu tür etkinlikleri önemli görüyoruz.”dedi.

Katılımcıların ilk gününün teleferik ve Kurul Kalesi gezisiyle başlayacağını belirten Avcı, “Üç gün sürecek etkilikte katılımcılar kendi çadırlarında Turnalık Yaylasında belirlenen kamp alanında kalacaklar. Program kapsamında Kurt Kayası, Kale Boynu, Geçilmez, Kancık, Ablak Taşı, Arpalık, Soğuksu, Çambaşı, Semen Kilisesi ve Karagöl’e gezi düzenlenecek. Bu gezilerle profesyonel fotoğrafçılarımız ilçenin doğal güzelliklerini fotoğraflama fırsattı yakalayacaklar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Avcı, Kabadüz Yayla Fotoğraf Günlerinin son gününde fotoğraf yarışması yapılacağını, ilk üçe girenlere ise para ödülü verileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: