Kabadüz'e Yeni Hizmet Binası

Kabadüz Belediye Başkanı Orhan Aktaş, Kabadüz Belediyesi ve Kabadüz Kaymakamlığı'na da yeni bir hizmet binası...

Kabadüz Belediye Başkanı Orhan Aktaş, Kabadüz Belediyesi ve Kabadüz Kaymakamlığı'na da yeni bir hizmet binası yapılması için yeni bir imar planı çalışması yaptıklarını söyledi.

Başkan Orhan Aktaş, mevcut Belediye Binası ile Kaymakamlık binasının yeterli olmadığını, her iki kurumunda yeni bir hizmet binasına ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, “Sayın Kaymakamımız ilçemize yeni bir kaymakamlık binası kazandırmaya çalışıyor, bizler de yeni bir yeni bir belediye hizmet binası kazandırmaya çalışıyoruz. Bunlarla ilgili imar çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçe merkezinde bulunan mezarlık yeri diye tabir ettiğimiz yerde 2,5 dönümlük arsayı Kabadüz Kaymakamlığı'na bırakacağız. Onun karşılığında onlarda mevcut kaymakamlık binasını Kabadüz Belediyesi'ne tahsis edecekler. Bu sayede Kabadüz Kaymakamlığı'nın yeni bir binası, Kabadüz Belediyesi'nin de ilçe merkezinde daha kullanışlı bir binası olacak. Bununla ilgili çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanacak. İlçe Kaymakamımız Sayın Engin Avcı ile en son yaptığımız görüşmede, bizim imar çalışmasını tamamlamamız ve 2,5 dönümlük arsayı Kaymakamlığa tahsis etmemiz durumunda yeni bir Kaymakamlık binası inşa edeceklerini söyledi. Bu sayede Kabadüz’e yakışır, belediye hizmet binası ve kaymakamlık hizmet binası olmuş olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: