Kabaklı ailesinin acı günü

Türk Edebiyatı Vakfı Başkanı Servet Kabaklı'nın annesi Şükran Kabaklı vefat etti.

Türk Edebiyatı Vakfı Başkanı Servet Kabaklı ve Türk Edebiyatı Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Serhat Kabaklı ile Cemil Kabaklı ve Ayşe Sema Doğan Kabaklı’nın annesi Şükran Kabaklı( 83), dün gece Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Eşi Hacı Ömer Kabaklı’nın Hakk’a yürüyüşünün 38. gününde vefat eden Şükran Kabaklı’nın cenaze törenine, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Atik Birici, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü Erdem Kaplan, Türkiye’nin kıymetli sanatçısı Esat Kabaklı, İstanbul Dersanesi Yöneticisi Sabri TURAN ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Merhume Şükran Kabaklı bugün ikindi namazını müteâkip Elâzığ İzzet Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asrî Mezarlık’taki aile kabristanına defnedildi.

Ajans23 Haber Merkezi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Oğulları Servet, Serhat, Cemil Kabaklı ve kızı Ayşe Sema Doğan’a, kıymetli eşi Şükran Kabaklı başta olmak üzere bütün yakınlarına ve dostlarına başsağlığı dileriz.

Taziyeler, Şehit İlhanlar Caddesi İhsaniye Camii'nde kabul edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz