Kabine revizyonu perşembe'ye kaldı

ANKARA (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede yapacağı değişiklik perşembe gününe kaldı. Bakanlar Kurulu'nu bu hafta toplamama kararı alan Erdoğan'ın, yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e haftalık olağan görüşmede sunması bekleniyor.

Alınan bilgiye göre, kabine revizyonuna bu kez 'Milli Güvenlik Kurulu' (MGK) rötarı geldi. Geçtiğimiz hafta yoğun programı nedeniyle kabine değişikliğini gerçekleştirmeyen Başbakan Erdoğan, önümüzdeki hafta yeni kabine listesini Köşk'e sunacak. Başbakan Erdoğan, her hafta pazartesi günü gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu'nu toplantısını bu hafta yapmama kararı aldı. Erdoğan, yarın partisinin Merkez Yürütme Kurulu'nu toplayacak.

Reklam
Reklam

Salı günü Milli Güvenlik Kurulu'nun Nisan ayı olağan toplantısına katılacak olan Erdoğan, kabine revizyonunu MGK sonrasına bıraktı. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile perşembe günü haftalık olağan görüşmede bir araya gelecek. Erdoğan'ın perşembe günü haftalık görüşmede yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Gül'e sunabileceği ifade ediliyor.