Kabinede Revizyon

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine revizyonu konusunda, 'her an her...

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine revizyonu konusunda, 'her an her şey olabilir' diyerek bir duruş ortaya koyduğunu hatırlatarak, "Bugüne kadar görev yapan arkadaşlarımız, bundan sonra farklı görevler yapacaklardır. Bugün görevi yeni devralan arkadaşlarımız da bu görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışacaklardır" dedi.

AB Bakanı Bağış, Slovakya Büyükelçiliği'nin Swiss Otel'de düzenlediği 20. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda gazetecilerin, kabinede yapılan revizyona ilişkin sorularını cevaplayan Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Afrika seyahatinden dönüşte 'her an her şey olabilir' diyerek bir duruş ortaya koyduğunu hatırlattı. Bağış, "AK Parti hizmet odaklı bir siyasi harekettir. Hepimiz, Genel Başkanımızın verdiği görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bugüne kadar görev yapan arkadaşlarımız, bundan sonra farklı kapasitelerle farklı görevler yapacaklardır. Bugün görevi yeni devralan arkadaşlarımız da bu görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışacaklardır. Hepimize birbirimize destek vererek ülkeyi daha aydınlık yarınlara taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Bakanlıklar insanları değil insanlar bakanlıkları yükseltir. Bu çerçevede bu arkadaşlarımızın önemli hizmetleri olmuştur. Görevi devralacak arkadaşlarımızın da çok önemli hizmetleri olacaktır. Ama hepimiz sonuçta bir siyasi partinin mensupları olarak bu milletin teveccühüne layık olabilmek için hep birlikte, 'durmak yok, yola devam' diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: