Kabir Ziyaretlerinde Çiçekler Büyükşehir’den

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı sebebiyle kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara, yakınlarının kabirlerine dikmeleri için on...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı sebebiyle kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara, yakınlarının kabirlerine dikmeleri için on binlerce çiçek dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi Odunpazarı, Esentepe, Zincirlikuyu ve Asri Mezarlık’ta bayram münasebetiyle çiçek dağıttı. Mezarlık girişlerinde kurulan stantlarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dağıtılan çiçekleri alan vatandaşlar, çiçekleri yakınlarının kabirlerine diktiler.

Kabir ziyaretinden bulmak üzere mezarlıklara gelen ve Büyükşehir Belediyesi’nin armağanı olan çiçekleri alan vatandaşlar Başkan Büyükerşen’e ve tüm belediye çalışanlarına bu anlamlı uygulamadan ötürü teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz