Kablosuz Ağlarınızı Tek Cihazdan Yönetin

ZyXEL’in yeni kablosuz ağ kontrol ünitesi NXC5200, gelişmiş özellikleri ve üstün güvenlik fonksiyonlarıyla geniş alanlarda hizmet veren işletmelerin beklentilerini tam olarak karşılıyor.

240 erişim noktasının tek bir cihazdan yönetilmesini sağlayan ZyXEL NXC5200, kablosuz erişim noktası NWA5160N ile birlikte çalışarak, geniş kapsamlı kablosuz ağlar kurulmasında sistem yöneticilerine yardımcı oluyor.

Ürün, özellikle çoklu erişim noktalarına ihtiyaç duyan işletmeler için getirdiği önemli avantajlarının yanında İnternet erişimi, video konferans ya da VoIP aramaları gerçekleştirmek için yüksek hızlı ve istikrarlı kablosuz ağ bağlantısı sunuyor.
ZyXEL NXC5200, kolay kurulum ve konfigürasyon özellikleriyle işletmelerin yatırım maliyetlerini aşağı çekmekle kalmıyor, sahip olduğu üstün merkezi yönetim desteği sayesinde sahadaki tüm erişim noktaları tek bir erişim noktası gibi konfigüre edilebiliyor.
Örneğin, erişim noktaları için belirlenen konfigürasyon, merkezi kontrol ünitesi üzerinden ağdaki cihazlara kolaylıkla gönderilebiliyor.

Reklam
Reklam

Gelişmiş güvenlik özellikleri
Mobil kullanıcılar, kablolu kullanıcılara oranla şirket ağları için daha çok tehdit oluşturur ve güvenlikle ilgili sorunlara neden olurlar. ZyXEL NXC5200’in üst düzey güvenlik özellikleri, ağ güvenliğine önem veren kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak seviyede.
Ürün, mobil kablosuz kullanıcılardan gelen veri paketlerini denetleyen ZyWALL Firewall özelliklerini entegre olarak taşıyor. Ağa izinsiz girişleri tespit etme/önleme ve antivirüs fonksiyonları ürünün diğer üstün güvenlik özellikleri arasında yer alıyor.

[

](http://www.scroll.com.tr/44028/en-cok-aranan-isler-hangileri/)