Kaç Baba Kaç Oyunu İzmirli Tiyatroseverlerle Buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) tiyatroseverleri ‘Kaç Baba Kaç’ adlı oyunla buluşturacak. Komedi türündeki oyun, Kültürpark...

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) tiyatroseverleri ‘Kaç Baba Kaç’ adlı oyunla buluşturacak. Komedi türündeki oyun, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde, 21 Eylül 2012 Cuma günü, saat 20.30’da başlayacak.

Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından sahneye konan, Haldun Dormen ile M. Çağlar İşgören'in yönettiği oyunda Çağrı Turnalı, Hüseyin Çur, Caner Tör, Gülder Pınar, Mahmut Ünver, Hande Ülgentay, Baha Sarı, Öznur Öztürk, Fatih Küçük, Yeliz Uygur, Mevlüt Birlik ve Y. Gamze Aksoy rol alıyor.

Doktor David Morgan'ın yıllardır beklediği, üniversitede rektör olma şansı kapısını çaldığı anda, yıllar önce yaptığı küçük bir kaçamak 18 yaşında bir erkek çocuk olarak karşısına çıkar. Üstelik çocuk (Leslie) sarhoştur ve ehliyetsiz araba kullandığı için tutuklanıp polis nezaretinde Dr. Morgan'ı aramaya gelir. Doktor bunu herkesten özellikle de karısından (Rosemary) saklamaya çalışır. Doktorları, hemşireleri ve hastaları işin içine sokmadan idare etmek yerine tam tersi onları da bu arapsaçına dönüşmüş durumun ortasına atar. Doktor arkadaşından (Ted) yardım isteyip onu da içinden çıkılmayacak durumlarla baş başa bırakır.

Reklam
Reklam

Biletler www.izmir.bel.tr/kultursanat web adresi ile Kültürpark İzmir Sanat gişesinden temin edilebilir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: