Kaçak 51. bölüm Atv'de yayınlandı

Atv ekranlarının aksiyon dolu dizisi Kaçak son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kaçak 51. bölümde Serhat, Şahingöz'den aldığı talimatla Ertan'ı alt etmek için çalışmaya başladı. Öte yandan Tülay ise Cemile'yle baş etmeye çalışmaktadır.

Atv ekranlarının aksiyonu bol dizisi Kaçak 51. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Merakla beklenen Kaçak son bölümde izleyenler birbirinden heyecanlı gelişmeler yaşadılar. Başrollerini Gürkan Uygur, Berk Hakman, Begüm Birgören, Hasan Küçükçetin ve İnanç Konukçu'nun paylaştığı dizinin nu bölümünde Serhat, Ertan'ı alt etmek için yeniden harekete geçti. Kaçak 51. bölümüyle 13 Ocak Salı akşamı Atv'de ekrana geldi.

Kaçak son bölümde Ertan, gireceği yeni işte babasını ve Serhat'ı şaşırtacak kadar büyük oynadı. Cemile, Tülay'la baş etmek için onu sevgilisinin silahıyla vurmak istedi. Tülay için kurduğu planı yürütürken diğer yandan Seyfi'yle bir olup Ertan'ı da oyundan uzaklaştırmaya çalıştı. Kaçak 51. bölümde Merve ve Serhat'ın evlilikleri Serhat ve ekibinin gazabı uğrayıp uğramayacağı merak konusuydu.

Serhat, Kaçak 51. bölümde ekibinin tepkilerini göz önüne alarak kaybettiği itibarını geri kazanmaya çalıştı. Umut, okulda yaşayacağı sorunla baş etmek zorunda kalırken babası Serhat imdadına yetişti. Kaçak son bölümde Serhat ve ekibi, Şahingöz'ün talimatıyla girdikleri yeni macerada Ertan'ı alt edebilmek için uğraşmaya başladı.

KAÇAK DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Geçen yıl yayınlanmaya başlayan ve izleyenlerin beğenisini kazanan Kaçak dizisi için final kararı verildi. Kaçak dizisi 20 Şubat akşamı yayınlanacak 52. bölümüyle ekranlara veda edecek. İzleyenler dizinin hikayesinin nasıl sona ereceğini merakla bekliyor.