Kaçak Avlanmaya Jandarma Engeli

Bitlis'in Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçak avlandığı belirlenen 2 bin 500 kilogram inci kefali...

Bitlis'in Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçak avlandığı belirlenen 2 bin 500 kilogram inci kefali balığı ele geçirildi.

Van Gölü'nün sodalı suyunda yaşayan inci kefali balığının üreme dönemine girmesi dolayısı ile avlanma yasağı sürerken, Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığı kaçak avlanmaya geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre, aldıkları istihbaratı değerlendiren Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye doğru hareket halinde olan K.S. yönetimindeki kamyoneti, içerisinde 2 bin 500 kilogram kaçak avlanmış inci kefali balığı ile birlikte ele geçirdi. Şahsa idari para cezası uygulanırken, balıklar ise Ahlat Mal Müdürlüğüne teslim edildi.

Reklam
Reklam

JANDARMA TOPLAM 7 BİN 500 KİLOGRAM KAÇAK AVLANMIŞ BALIK ELE GEÇİRDİ

Öte yandan Ahlat ilçe Jandarma Komutanlığı'nın av yasağının başlamasıyla birlikte yapmış olduğu operasyonlarda ise toplam 7 bin 500 kilogram kaçak olarak avlanılmış balık ele geçirildiği öğrenilirken, İlçe jandarma ekiplerinin kaçak avlanmaya ödün vermeden çalışmalarının aralıksız devam ettiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: