Kaçak Gıda Operasyonu

Şanlıurfa’da polis kaçak sigara ve gıda malzemeleri satan iş yerlerine yönelik operasyon düzenledi.

Polislerle esnaf arasında zaman zaman tartışma çıkarken 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri Bamyasuyu Mahallesi ve Haşimiye Meydanda bulunan bazı iş yerlerine operasyon düzenledi. İddiaya göre iş yerlerinde kaçak sigara ve kaçak gıda ürünlerinin satıldığı bilgisini alan polisler operasyon için start verdi. Kaçak sigara ve gıda ürünlerinin satıldığı ileri sürülen iş yerlerine giden polisler arama yaptı. Polislerin arama yaptığı sırada operasyona tepki gösteren bazı esnaflarla polis arasında tartışma yaşandı.

Reklam
Reklam

Polis Bamyasuyu Mahallesi ve Haşimiye Meydanda operasyon düzenlediği dükkanlarda çok sayıda kaçak sigara ve gıda ürünleri ele geçirdi. Kaçak ürünlere el koyan polisler ile esnaf arasında yaşanan tartışma büyürken bazı esnaflar ise çareyi kepenk kapatmakta buldu. Esnafların taşkınlık yapması üzerine olay yerine çevik kuvvet polisleri çağırıldı. Polisin operasyon yaptığı sırada polise direnen ve polise mukavemet gösterdiği ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Kaçak gıda ürünleri ve sigara sattıkları ileri sürülen 5 kişide gözaltına alınırken ürünlerine el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: