Kaçak Patlayıcı Madde Üreten Işyeri Sahibi Tutuklandı

Eskişehir'de Oto Tamirciler Sitesi'nde kaçak yollarla patlayıcı madde imalat edildiği belirlenen atölyede meydana gelen ve...

Eskişehir'de Oto Tamirciler Sitesi'nde kaçak yollarla patlayıcı madde imalat edildiği belirlenen atölyede meydana gelen ve 4 kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili gözaltına alınan işyeri sahibi Zafer Akansel tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, patlamanın yaşandığı iş yeri sahibi Zafer Akansel ile olayda sorumluluğu bulunduğu öğrenilen H. Ş., K. T. ve V. Ç., patlamanın ardından gözaltına alınmıştı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücedeli Şubesi'ndeki sorgulamaları tamamlanan 4 şüpheli, akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan işyeri sahibi Zafer Akansel, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler, H. Ş., K. T. ve V. Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz