Kaçak Sigara Operasyonu

Konya merkezli olarak polisin 7 ilde eş zamanlı düzenlendiği kaçak sigara operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı.

Konya merkezli olarak polisin 7 ilde eş zamanlı düzenlendiği kaçak sigara operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı.

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sigara kaçakçılığına yönelik yaptığı çalışmalar sırasında bir suç örgütünün izini buldu.

6 ay süreyle Oğuz B'nin liderliğini yaptığı iddia edilen suç örgütünü takip eden polis, Şanlıurfa, Kilis, Mardin ile Van'dan; Konya, Artvin ve Rize'ye kaçak sigara götürüldüğünü belirledi.

Operasyon için şafak vakti harekete geçen ekipler, Konya'da 20, Şanlıurfa, Kilis, Mardin, Van, Artvin ve Rize'de ise 10 kişiyi gözaltına aldı. Suç örgütünün lideri olduğu belirtilen Oğuz B'nin, Konya'daki operasyon sırasında polisi görünce kaçmak için çıktığı çatıda yakalandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin ev, iş yerleri ve araçlarında yapılan aramalarda 120 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: