Kaçak Sigara Şüphelileri Serbest Bırakıldı

İzmir Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, buğday yüklü bir kamyonda gümrük kaçağı 200 bin...

İzmir Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, buğday yüklü bir kamyonda gümrük kaçağı 200 bin paket sigara ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 11 kişi sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Polis, doğu illerinden kaçak sigara getirileceği bilgisine ulaştı. Polis, çalışma başlatarak, sigaraların satışının İzmir'de yapılacağını tespit etti. Harekete geçen ekipler, takip ettikleri bir kamyonu Bornova ilçesinde durdurarak arama yaptı. Yapılan ilk aramada, kasaların buğday yüklü olduğu görüldü ve sigaralara rastlanmadı. Buğdayların altına da bakan ekipler, sigaraların buraya gizlendiğini belirledi. 200 bin paket kaçak sigara ele geçiren ekipler, 11 kişiyi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Gözaltında işlemleri tamamlanan kişilerden dördü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, bugün akşam saatlerinde diğer 7 kişi de adliyedeki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: