Kaçak Sigarayla Dolandırdılar

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kaçak sigara satıldığı tespit edilen eve yapılan operasyonda 60 karton kaçak sigara...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kaçak sigara satıldığı tespit edilen eve yapılan operasyonda 60 karton kaçak sigara paketi ele geçirildi. Ancak sigara kartonları açıldığında paketlerin içinden kağıt parçaları ve ambalaj köpüğü çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Savrun Mahallesinde bir evde meydana geldi. İ.H.K. adlı kişinin evde kaçak sigara sattığı ihbarını alan polis ekipleri eve baskın düzenledi. Baskında kartonlar halinde kaçak sigara paketlerine ulaşıldı. Ama sigara paketleri açılınca ilginç bir manzarayla karşılaşıldı. Kaçakçıların, sigara paketlerinin içine düzgünce kağıt parçaları yerleştirerek sigara süsü vermiş ve baskın yapılan evin sahibi İ.H.K.'nin dolandırdığı anlaşıldı.

Reklam
Reklam

Evde yapılan aramada sahte sigara paketlerinden hariç 1 adet ruhsatsız tabanca 2 adet şarjör ve bu silaha ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak ev sahibi İ.H.K. göz altına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: