Kaçak şofben faciası: 5 ölü

Gaziosmanpaşa'da oturan Hamide Özyapı ve yaşları 8 ila 14 arasında değişen dört çocuğu, doğalgazdan zehirlenerek öldü.

Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi'nde oturan Hamide Özyapı ve yaşları 8 ila 14 arasında değişen dört çocuğu, doğalgazdan zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

Facianın ardından İGDAŞ'tan yapılan açıklamada şöyle denildi : 187 Doğalgaz Acil Hattı’na gelen ihbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede doğalgaz tesisatına İGDAŞ’ın bilgisi dışında bacalı şofben bağlandığı ve şofbenin baca bağlantısının hermetik şofben gibi mutfak camından dışarı verilmek suretiyle uygunsuz bir şekilde yapıldığı tespit edilmiştir. Ortamda yüksek oranda karbonmonoksit gazı ölçülmüştür.

Reklam
Reklam

Zehirlenmeye kaçak olarak bağlanan şofbenin bacasından sızan karbonmonoksit gazının sebep olduğu tahmin edilmektedir. Ölümler ile ilgili kesin sonuçlar olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı araştırmaları sonucunda ortaya çıkacaktır.Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

HEPSİ ÖLDÜ
Olay saat 19.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi 34. Sokak No:8 Daire 1 ’de meydana geldi. İddiaya göre anne Hamide Özyapı (34) ile çocukları Gülay (16), Güliz (13), Kamil (11) ve Yusuf’tan (9) haber alamayan yakınları olayı baba Hüseyin Özyapı’ya bildirdi. İşten eve gelen baba içeri girdiğinde büyük şok yaşadı. Eşi ve çocuklarının yerde hareketsiz yattığını gören baba durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak hepsi hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: