Kaçakçılar Jandarmayı Geçemedi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, il merkezinde ve Suruç ile Akçakale ilçelerinde yapılan operasyonlarda; kaçak...

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, il merkezinde ve Suruç ile Akçakale ilçelerinde yapılan operasyonlarda; kaçak sigara, şeker ve 140 tane büyükbaş hayvan ele geçirildi.

İlk olarak Suruç’un Boztepe ve Akören köylerinde düzenlenen iki ayrı operasyonda, 23 bin 100 kilogram kaçak şeker ele geçirildi. Akçakale'nin Zenginova köyünde ise yol kontrolünde durdurulan bir araçta, 3 bin 40 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ayrıca, Suriye’den Türkiye’ye kaçak yollardan getirilen toplam 140 büyükbaş hayvan, Akçakale'nin Buket köyünde ve Birecik ilçesinde ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Olaylarla ilgisi bulunan toplam 5 kişi gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: