Kaçakçıları, benzin istasyonunda verdikleri sahte para yakalattı

Ünye’de ihbar üzerine takibe alınan S11-915 yabancı plakalı bir araçtan üç bin paket kaçak sigara...

Ünye’de ihbar üzerine takibe alınan S11-915 yabancı plakalı bir araçtan üç bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir petrol ofisinde yakıt alan kişiler pompadaki görevliye de sahte para verdi. Durumu polise bildiren görevlinin ihbarı üzerine yabancı plakalı araçtaki dört kişi yakalandı.
Gürcistan asıllı zanlılar, Ordu’nun Fatsa ilçesinde, bir petrol ofisinde araçlarına yakıt aldıktan sonra pompadaki görevliye sahte para verince, görevli durumu emniyete bildirdi. Emniyet görevlileri şüpheli aracı takibe aldıktan sonra Ünye’de Kök Petrol önünde polisler tarafından durdurularak ilgili şüpheli araca operasyon düzenlendi. Araçtaki H.Ç. (43), K.E. (34), İ.S. (28) ve iki Gürcistan vatandaşı polisler tarafından etkisiz hale getirildikten sonra aracın içi aranmak üzere Ünye Sanayi Sitesi'ne götürüldü. Sanayi sitesinde aranmaya başlayan araç, görenleri şaşkına çevirdi. Aracın kaporta ve kapılarının içerisine yapılan özel bölmelerden 3 bin pakete yakın sahte sigara ele geçirildi. Sökülen her bir kapıdan itina ile yerleştirilmiş paketler çevredeki şaşırttı. Araçtaki H.Ç., K.E. ve İ.S.’nin Samsun doğumlu olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz