Kaçan topunu almak isterken kuyuya düştü

İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu'nda, yeşillik alanda arkadaşlarıyla top oynayan bir çocuk kaçan topu almak için gittiği kuyuya düştü.

Olay, saat 15:00 sıralarında Halıcıoğlu'nda Haliç Köprüsü'nün üst tarafında yeşillik bir alanda meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte top oynayan ilköğretim öğrencisi Muharrem Dal (13), kuyuya düşen topun peşine koştu. Topu almak için giden Dal, ayağı kayınca kuyunun içine düştü. Bir süre arkadaşları Muharrem Dal'ı düştüğü yerden çıkarmaya çalıştı. Dal'ın arkadaşlarının çabaları sonuç vermeyince polise haber verildi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Kuyuda kurtarılmayı bekleyen Muharrem Dal, topun kuyuya düştüğünü, almaya giderken de kuyunun içine düştüğünü anlatarak kolunun acıdığını söyledi. Vakit kaybetmeden bir itfaiye eri, merdivenle kuyuya indi. Beline kurtarma halatı bağlanan Muharrem yukarı çekildi. Muharrem Dal, kurtarıldıktan sonra yürüyerek sağlık ekipleriyle birlikte ambulansa gitti. "Babam beni televizyonda görünce öldürecek" diyen Muharrem'in neşeli olduğu gözlendi.

Reklam
Reklam

Dal'ın arkadaşları olayın topun kuyuya düşmesi ve Muharrem'in de topu almak isterken ayağının kayması sonucu olduğunu söyledi. Arkadaşları "İşte suç aleti bu" diyerek topu gösterdi.

Öte yandan olayın meydana geldiği yerin yakınlarında ağzı açık başka bir kuyu daha dikkat çekti.