Kaçar, Başkan Yardımcısı Oldu

Tekirdağ Belediyesi Hukuk işleri Müdürü Avukat Nevim Kaçar Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç...

Tekirdağ Belediyesi Hukuk işleri Müdürü Avukat Nevim Kaçar Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Avukat Nevim Kaçar’dan boşalan Tekirdağ Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne de Vekaleten Avukat Merve Serin getirildi.

Yeni Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar’a hukuk işleri, basın halkla ilişkiler, yazı işleri ve ruhsat işleri müdürlükleri bağlandı.

Av. Nevim KAÇAR (Kimdir?)

1964 yılında Tekirdağ’ın Taşomurca köyünde doğdu. İlkokulu Tekirdağ İnönü İlkokulu’nda, orta ve lise eğitimini Tekirdağ Namık Kemal Lisesi, Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yaptı. 1 yıl avukatlık stajı yaptıktan sonra 5 yıl serbest avukat olarak çalışıp 1996 yılında Tekirdağ Belediyesinde Hukuk İşleri Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve bir kız çocuğu annesidir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: