Kaçar’a Veda Töreni

Zonguldak Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde yaklaşık beş yıldan bu tarafa Göğüs Hastalıkları Uzmanı...

Zonguldak Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde yaklaşık beş yıldan bu tarafa Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan ve eski başhekimlerden Uzman Dr. Vildan Kaçar”ın Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine tayini çıkması nedeniyle hastane personeli tarafından veda töreni yapıldı.

Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi yemekhane salonunda düzenlenen veda törenine Başhekim, Başhekim yardımcıları, Hastane Müdürü, Hemşire ve çok sayıda hastane çalışanları katıldı.

Reklam
Reklam

Oldukça duygulu anların yaşandığı veda töreninin açılış konuşmasına yapan Başhekim Uzman Dr. Fatih Akca konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Meslek hayatımızda mutlaka ayrılıklar ve başlangıçlar oluyor ve her ayrılık bizim için bir başlangıç oluyor ve bu nedenle güzel anılar bırakmak herkese nasip olmaz. Bu gün burada çok değerli meslektaşımızı uğurluyoruz. Vildan hocamız bugüne kadar hastanemize bir çok hizmetler vermiştir. Bu nedenle kendisine vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz bundan sonraki mesleki ve özel yaşantısında başarılar diliyoruz kendisini unutmayacağız.”

Uzman Dr. Vildan Kaçar”a günün anısına hediye takdim etti. Daha sonra törende bir konuşma yapan Uzman Dr. Vildan Kaçar, “ Öncelikle benim için burada düzenlemiş olduğunuz törenden dolayı sizlere sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Hepinizin benim kalbimde ayrı bir yeri var ve sizleri çok seviyorum. Burada çalıştığım süre içersinde daima birlik ve beraberlik gördüm. Herkes sevgiyle işlerini yapıyorlar, burayı ve sizleri daima çok özleyeceğim ve teşekkür ediyorum “ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: