Kaçırdığı minibüsle dehşet saçtı

Sinop’ta otopark görevlisi Alper Şeker, çekim için kente gelen TRT ekibinin kiraladığı minibüsü kaçırarak kalabalığın içine daldı.

Sinop’ta otopark görevlisi 19 yaşındaki Alper Şeker, özel bir çekim için kente gelen TRT ekibinin kiraladığı minibüsü kaçırarak Tersane Mevkii’nde kalabalığın içine daldı. Herkes panikle kaçışırken, alkollü olduğu belirlenen Şeker, balıkçı dükkanına daldı. Olayda yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırılırken, Şeker gözaltına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Çekim yapmak için Sinop’a gelen TRT ekibi, kiraladıkları 06 DA 9751 plakalı minibüsü kent merkezindeki bir otoparka bıraktı. Bu sırada minibüsü müsait bir alana çekebileceğini söyleyen otopark görevlisi Alper Şeker, bir anda aracı çalıştırarak otoparktan çıkıp hızla kaçmaya başladı.

Reklam
Reklam

Kaçırdığı minibüsle dehşet saçtı | www.mynet.com/video

Çevredeki araçlara ve iş yerlerine çarparak yoluna devam eden minibüs, yaklaşık 500 metre ilerlemesinin ardından bir balıkçı dükkanına girdi. Birçok kişi üzerlerine gelen araçtan son anda kaçarak kurtulurken, bu sırada balıkçı tezgahındaki balıklara bakan 34 yaşındaki Ejder Eren’e araçtan kaçamadı. Aracın çarpmasıyla bacağı kırılan ve acı içinde bağıran Eren, çağrılan ambulansla Sinop Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Alkollü olduğu belirlenen Alper Şeker, balıkçıya dalan araçtan kendi çabasıyla çıktı. Çevredekiler büyük tepki gösterdiği Şeker, hemen polisler tarafından gözaltına alınıp götürüldü.

Şans eseri can kaybının olmadığı ve kalabalık bir saatte meydana gelen olayda, facianın da eşiğinden dönüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz