Kaçırılan işadamına oral seks işkencesi

Antalya'da düzenlenen operasyonla yakalanan, çete üyelerinden birinin borcunu ödemesi için işadamına oral seks yaptırdığı öne sürüldü.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 10 aylık teknik takip ardından düzenlediği operasyonla yakalanan, elebaşılığını Finike İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı M.P.’nin yaptığı çetenin bir üyesinin, borcunu ödemesi için işadamına zorla oral seks yaptırarak işkence yaptığı öne sürüldü.

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin teknik ve fiziki takibi ardından Ankara, İstanbul, Trabzon, Çanakkale, Karabük, Konya, Batman, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Hatay, Antalya ve Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Manavgat ve Kemer ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Reklam
Reklam

Operasyonlarda, örgüt elebaşı olduğu ileri sürülen Finike İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı M.P. ile birlikte Başçavuş İ.K. ve uzman Çavuş R.Ç.’nin de aralarında bulunduğu 1’i kadın 60 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 19’u ifadeleri sonrası polis tarafından, 24’ü ise sevk edildikleri İzmir Adliyesi’nde serbest bırakıldı. Finike İlçe Jandarma Komutanı M.P. ile Astsubay İ.K.’nin de aralarında bulunduğu 17 kişi ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

AKIL ALMAZ İŞKENCE YÖNTEMLERİ
Yüzbaşı M.P.’nin elebaşılığını yaptığı çeteye yönelik operasyonun detayları ortaya çıktı. Polisin yaptığı teknik ve fiziki takip sırasında bir işadamını kaçıran şüphelilerin, çeşitli işkence yöntemleri kullandığı belirlendi. Çete içerisinde kendisini ’Jitem Yüzbaşı’ olarak tanıtan S.A.’nın, borcundan dolayı kaçırdıkları bir işadamına zorla oral seks yaptırdığı, bunu cep telefonu kamerasıyla görüntülediği ortaya çıktı. Polisin yaptığı ev aramasında bulunan görüntüler de dava dosyasına eklendi.

Toplam 35 ayrı suça karıştıkları belirlenen çete üyelerinin; işadamı M.M.’yi kaçırıp 11 gün alıkoyduktan sonra 650 bin dolarlık senet imzalattırıp 150 bin TL’sini gasp ettiği, yine borcu olan İ.A. adlı kişiyi beyzbol sopasıyla döverek işkence yaptıkları tesbit edildi. Ayrıca çete üyesi S.A.’nın kendisini ’Jitem Yüzbaşı’ olarak tanıtıp, ev araması yaptığı ve 2 cep telefonuna el koyduğu, beyzbol sopasıyla ablasının yanında bir genci döverek işkence yaptığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

KADINLARLA SEKS ALEMLERİ
Yüzbaşı M.P.’nin fuhuş yaptığı belirlenen 17 yaşındaki bir kızın telefonunu şüpheli Bayram S.’ye verdiği, "Eğer müsaitse size yardımcı olabilir" dediği ortaya çıktı. Bayram S., ifadesinde bu olayı şöyle anlattı; "Komutan M.P.’yi 5 yıldır tanırım. İşadamı M.Ü. ile birlikte Antalya’ya gelmiştik. M.P.’nin de tanıdığı M.Ü.’nün çapkınlık yapmak istediğini ancak, birşey bulamadığını söyledik. O da ’Bir numara vereceğim müsaitse gelir’ dedi. Sonra bize yaşının küçük olduğunu bilmediğimiz ’Ezel’ takma isimli kızın telefonunu verdi. Ancak, yardımcı olamayacağını, işi olduğunu söyledi. Bunun üzerine tekrar M.P.’yi aradık. O bize ’Ç.... gazinosuna git. Burada Apo’yu bul. Ben onu arıyorum. O size yardımcı olacak’ dedi. Biz de buraya gittik ve o adamı bulduk. Sonra buradan gelen kadınla M.Ü. otelde birlikte oldu." Yine başka bir şüpheli Ö.K. ise, Finike’de 3-4 gün kadar otelde kaldıklarını, bu süre içerisinde komutan M.P.’nin kendilerine yemekli içkili eğlenceler ayarladığını belirterek, "Sonra M.P. ile birlikte 4 kişi, 4 gazinodan 4 kadın aldık. Ardından otellere giderek herkes ayrı ayrı odalarda cinsel ilişkiye girdi" dedi.(DHA)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz