Kaçırılan kızını arıyor

İZMİR (İHA) - İzmir'in Menemen İlçesi'nde, okula gitmek için evden ayrılan lise öğrencisi genç kız, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Kızlarının psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen aile, onu sürekli tehdit eden ve birahanede çalışan bir kişinin kaçırmış olabileceğini iddia etti. Diğer yandan Satı ailesi, kızlarının kaybolmadan önce tehdit edildiğine dair Menemen Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek dilekçe vermiş olduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Menemen Anadolu Meslek Lisesi'nde İngilizce hazırlık okuyan Merve Satı (17), 1 ay önce sabah evden okula gidiyorum diyerek ayrıldı. Ancak okula gitmediği öğrenilen Merve Satı'dan ailesi hiçbir haber alamadı. Emekli baba Veysel ve ev hanımı Mercan Satı, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi. Genç kızın kaybolmadan önce Menemen Cumhuriyet Savcılığı'na giderek kendisini tehdit edenler hakkında şikayet dilekçesi verdiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kızının birahanede çalışan bir genç tarafından sürekli tehdit edildiğini söyleyen anne Mercan Satı, "Kızım uzun süredir psikolojik tedavi görüyordu. Kaybolmadan önce birahanede çalışan bir kişi sürekli kızımı rahatsız ediyormuş. Biz o gencin ismini savcılığa ve polise bildirdik. Ama kızımın hayatından endişe ediyorum. Onu görenler ve yerini bilenler bizi arasın. O gittikten sonra ben iki defa kalp krizi geçirdim. Eşim ve ben kızımın hayatından endişe ediyoruz" dedi. Kızının fotoğraflarına bakan anne zaman zaman bayılırken, eşi ve yakınları tarafından zor teselli edildi.

Kızının kaybolmasının ardından aramadıkları yer kalmadığını dile getiren baba Veysel Satı, "Kızımı aramadığım yer kalmadı. Ben kızımın, tehdit eden genç tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Eğer benim kızımı zorla kaçırmışlarsa bıraksınlar. Eğer kızım kaçmışsa eve dönsün, onu sevdiği kişiyle evlendireceğim" diyerek, kızının bulunmasını istedi. Satı ailesinin müracaatının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, genç kızın bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Reklam
Reklam