Kaçırılan Şanlıurfalı Askerin Akrabaları Mardin Havaalanı'nda Bekliyor

PKK'nın elindeki 8 rehineden biri olan Şanlıurfalı asker Reşat Çecen’in dayısı ve halaları, kaçırılan yeğenlerini...

PKK'nın elindeki 8 rehineden biri olan Şanlıurfalı asker Reşat Çecen’in dayısı ve halaları, kaçırılan yeğenlerini karşılamak için Mardin Havaalanı'na geldi. Kaçırılan askerin halası Aliye Çecen, çok mutlu olduğunu ifade ederek, artık barış olması çağrısında bulundu.

Dayı Abdulkadir Çecen de terörün son bulmasını istediklerini anlatarak, "30 yıldır akan kan artık dursun." dedi. Habur Sınır Kapısı'ndan giriş yapan rehinelerin, helikopter ile memleketlerine gönderilmek üzere bir havaalanına doğru havalandığı belirtiliyor. Ancak rehinelerin hangi havaalanına götürüleceği açıklanmadı.

Reklam
Reklam

Terör örgütü PKK'nın kaçırdığı görevlilerin isimleri şöyle: Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Astsubay Abdullah Söpçeler, Kemal Ekinci, Uzman Çavuş Zihni Koç, Polis memuru Nadir Özgen ile Erler Reşat Çecen, Hadi Gizli ve Ramazan Başaran.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: