Kaçış Sebebi Sonra Anlaşıldı

Şanlıurfa’da dur ihtarına uymayarak kaçışını devam ettiren otomobili takibe alan polis ekipleri bakın otomobilde pompalı tüfek bulundu.

Şanlıurfa’da kent içerisinde yol denetimlerini sürdüren trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden 41 KS 216 plakalı otomobil asayiş ekiplerini harekete geçirdi.

Otomobili takibe alan ekipler sürücüyü kent çıkışına kadar izledi. Araç sürücüsü bir başka trafik noktasına yakın bölgede kaza yaptıktan sonra yakalandı. Araçtan indirilerek gözaltı yapılan şahıslar İbrahim P. ve Ramazan B. polis otosuna bindirildi. Bu sırada otomobilde arama faaliyeti başlatıldı. Polis otomobilin arka kısmında bir adet pompalı tüfek ele geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri araç üzerinde çalışma başlattı. Gözaltına alınan şahsılar sağlık kontrollerinin ardından polis merkezine sevkedildi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz