Kader Başkanı Nalcı’dan Mhpli Kadınlara Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, kadınların MHP’de daha fazla...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, kadınların MHP’de daha fazla temsil edildiği bir süreci yaşadıklarını ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Adana Şube Başkanı Ferah Nalcı, MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye’de kadının siyasi kurumlarda ve siyasi faaliyetlerde elde ettiği konum üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Burada konuşan KADER Şube Başkanı Nalcı, gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde bütün partilerde kadın adaylara daha fazla yer verilmesi gerektiğine inandıklarını, toplumun yarısını oluşturan bir kitlenin göz ardı edilemeyeceğini kaydetti. Nalcı, kadınların da siyasette kendilerine yer açılması için daha girişimci ve daha cesur olmaları çağrısında bulundu.

Reklam
Reklam

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ise partisinin yeni döneminde kadınların daha fazla temsil edileceğine inandıklarını söyledi. 4 Kasım’da gerçekleştirilen son büyük kurultayda sekiz kadın üyenin üst organlarda görev aldığına işaret eden Emrahoğlu, “Kadınların MHP’de daha fazla temsil edildiği bir süreci yaşıyoruz ve bundan memnuniyet duyuyoruz. Bu sürecin gelişerek devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

KADER Adana Şube Başkanı Ferah Nalcı, MHP’li kadınları, dernek bünyesinde açacakları kadın adayları eğitme faaliyetlerine katılmaya davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: