KA–DER Bursa Şubesi yeni yönetimini tanıttı

Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği (KA–DER) Bursa Şubesi, 27 Ekim'de gerçekleştirilen genel kurulun ardından...

Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği (KA–DER) Bursa Şubesi, 27 Ekim'de gerçekleştirilen genel kurulun ardından yeni yönetim kurulunu düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.
KA–DER Bursa Şubesi, seçimle ya da atamayla gelen kadın sayısını artırmak ve eşitliği sağlamak adına yaptığı çalışmalar ve kadın sorunlarının çözümü için ürettiği projelerle aktif kadın dernekleri arasında yer alıyor.
KA–DER Bursa Şubesi, Merinos AKKM Göl Cafe'de düzenlediği basın toplantısı ile yeni yönetim kurulunu tanıttı.
KA–DER Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Kunbi, toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının seçimle ya da atamayla gelen kadın sayısını artırmak, cinsiyet eşitliğinin sağlanması olduğunun belirtti. Kunbi, 27 Ekim'de yapılan genel kurulun ardından yoğun gündem ve programlarının ardından tanışma için ancak fırsat bulabildiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz