Kaderimin Yazıldığı Gün 33. bölümde Elif evlendi

Kaderimin Yazıldığı Gün 33. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba gelişmeleriyle çıktı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Elif, Kahraman'dan oğlunu alabilmek için Maksut ile evlendi.

Kaderimin Yazıldığı Gün 33. bölümü sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceği sahneleriyle izleyicileriyle buluştu. Yakışıklı oyuncu Özcan Deniz, güzel oyuncu Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun başrolünde oynadığı her bölümü ile olay yaratan dizinin bu haftaki bölümünde Elif, oğlunu alabilmek için her yolu denedi ve öyle ki Maksut'un evlilik teklifini dahi sonunda kabul etti. Antakya'nın köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını anlatan Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü 9 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.30'da Star Tv ekranlarına geldi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 33. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Kahraman ise Defne'yle bir hayata imza atmış ancak Elif'i kalbinden söküp atamamıştı. Tek aşkı Elif'tir ve bunu da Defne'ye de söylemekten çekinmedi. Öte yandan, Yörükhan Holding'de işler daha da kötüye gitmekteydi. Kahraman sonunda Yakup'un dediğini kabul etmek zorunda kaldı ve bir ortaklığa "evet" dedi. Yakup'un bulacağı ortak hiç ummadıkları biri olacaktı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde Elif, oğlunu ve Kahraman'ı Defne'nin yanında gördükten sonra kahroldu ancak ne olursa olsun savaşıp, oğlunu geri almaya kararlıydı. Konak'taki Defne ve Şükran çekişmesi de devam etmekteydi Defne, Şükranlar'ın organik tarımda Kahraman'a kuruduğu tuzağı, Şükran ise Defne'nin geçmişte Maksut'la yaptığı işbirliğini öğrendi. Kaderimin Yazıldığı Gün 33. bölümünde Elif ise yavaş yavaş umudunu kaybetmekteydi. Ne tarafa dönse oğluyla arasında koca bir duvar vardı. Oğlunu almak için, Maksut'un teklifini kabul etmekten başka çaresi yoktu. Kahraman, Holding için, Elif ise oğlu için imza attı. Artık buluşmaları çok yakındı ama hayal ettiklerinin çok uzağındaydı.