Kaderimin Yazıldığı Gün 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı görücüye çıktı. 7. bölümü ise 2 Aralık Salı günü saat 20.30'da ekrana geliyor. Yeni bölümde Defne tüm gerçeği öğreniyor.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 7. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni fragmanı heyecanlı gelişmelerin yaşanacağının sinyalini veriyor. Yeni bölümde Defne çok üzücü bir haber öğreniyor. Bu haber onu derinden etkiliyor. Hayatının en zor kararını verecek olan Defne'yi zor günler bekliyor.

Bebeğin kendisinden olmadığını öğrenen Defne, hayatının en zor ve acımasız kararını verir. Bu çocuğun doğmaması için elinden geleni yapmalıdır. Bu amaçla bir karışım hazırlatır. Bebeğin düşmesini sağlayacak bir ilaç hazırlatır. Bebek düşecek ve Elif bu evden gidecek.

Karısının planından habersiz olan Kahraman ise, Meryem'i rahatsız eden bir adamın izini sürmektedir. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde bu arayış sonunda öldü diye bildiği Kadir'le karşılaşır. Yörükhan Ailesi'nin yıllardır sakladığı bu sır ortaya çıkmıştır. Bir tarafta babasız ve kocasız kalan ablası ve yeğeni, diğer tarafta abisi Yakup ve babası Ziya. Kahraman sonucu ne olursa olsun bu sırrın hesabını sormakta kararlıdır.

Diğer tarafta ise, herkese varlığını unutturan Maksut, Defne'yi kaçırır. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde sevdiği, hayattaki tek aşkı Elif'e kavuşmak için yapması gereken tek şey kalmıştır. Kahraman'ı arayıp, takas yapmayı önerecektir. Defne'ye karşılık Elif Kahraman'ı oldukça zor durumda bırakacaktır