Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölümde Elif'ten şaşırtan karar

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde kendi hayatı ile bebek arasında karar vermek zorunda kalan Elif herkesi şaşırtan bir karar verdi. Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölüm izleyenlere heyecan dolu bir akşam yaşattı.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri'nin paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölümüyle Star Tv ekranlarından sevenleriyle buluştu. Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi bu bölümüyle izleyiciyi ekrana kitlemeye devam etti. Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölümde Kahraman, Kıymet ve Defne yoğun bakımdaki Elif'in durumunu öğrenmeye gittiler. Hastaneye vardıklarında ise zor bir karar verilmesi gerektiklerinin bilincine vardılar. Çocuğun kendisine ait olduğunu bilmeyen Elif, buna rağmen annelik güdüleriyle hareket ederek kendi hayatını riske attı. Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölümü 23 Aralık Salı akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kahraman, Kıymet ve Defne yoğun bakımdaki Elif'in durumunu öğrenmeye geldiklerinde bu haberle karşılaştılar. Bir karar verilmesi gerekiyordu ve Kahraman ilk olarak anneyi, Kıymet ise bebeği sordu. Bu durum Defne'nin gözünden kaçmadı. Elif'in kararı ise hepsini şaşırtmaya yetti. Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölümde bu sırada Maksut tutuklu olduğu nezarethanede hala Elif'in adını sayıklıyordu.

Hastane kapısındaki Veysel ise Maksut'a bildirmek üzere Elif'in durumunu öğrenmeye çalıştı. Kaderimin Yazıldığı Gün 49. bölümde Elif'in hamile olduğunu duyan Veysel dehşete kapıldı. Bu haberi Maksut'a verdiğinde neler olabileceğini düşünmeye başladı. Maksut'un gözaltına alındığını duyan Harun küplere bindi. Adamlarına onu bulup kurtarmaları için talimat verdi.

Kerem İngiltere'ye gitmekten vazgeçerek Kahraman'la tartıştığı için üzüldü. Kaderimin Yazıldığı Gün 9. bölümde Dayı-yeğen bu kırgınlığı telafi için konuşurlar fakat bu kez de konu Elif'e geldi ve bir kez daha gergin ayrıldılar. Kahraman Elif yüzünden hem Defne ile hem Kerem'le tartışmış olduğunun farkına vardı. Dertleşmek için Kebabçı Cemal'in yanına gitti. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde bu sırada Maksut içerden çıktı ve Elif'in hamile olduğunu duydu. Silahını kaptı ve Yörükhan sülalesinin kökünü kazımaya yemin etti. Elif'i hastaneden çıkaran Kahraman'ın peşine düştü.