Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm Star Tv'de yayınlandı

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle 6 Ocak akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölümde son yaşananların ardından Kahraman her şeyi öğrendi. Kritik kararların eşiğine gelinen bölümde Yörükhan Ailesi'nde taşlar yerinden oynamaya başladı.

İlk bölümünden itibaren izleyicilerin beğenisini kazanan Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölümüyle yine heyecan dolu anlar yaşattı. Merakla beklenen dizide Kahraman, konuşulanlara kulak misafiri olmuş ve her şeyi öğrenmişti. Elif'in karnında taşıdığı çocuğun Elif ile kendisine ait olduğunu duyan Kahraman, daha keskin adımlar atmaya karar verdi. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Defne'yle yol ayrımına geldiler. Ancak tek sürpriz bu olmadı. Elif'in aldığı kararlar Yörükhan Konağı'ndaki dengeleri alt üst etti. İzleyicileri ekran başına kitleyen Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölümüyle 6 Ocak Salı akşamı ekrana geldi.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde annesi Kıymet ile Defne'nin konuşmalarına kulak misafiri olan Kahraman, ne yapacağını bilemedi. Duydukları karşısında çılgına dönen Kahraman, karısına ve annesine hesap sordu. Bütün bunlardan habersiz olan Ziya Bey ise ailenin veliahtının doğacağı düşüncesiyle mutluyduç

Kahraman Elif'le konuşmak istedi ancak Elif, Kahaman'ın bu isteğini olumlu karşılamadı. Artık Yörükhan Ailesi'nden hiç kimseye güvenememekteydi. Elif'in atacağı adım ise Yörükhan Konağı'nda dengeleri alt üst etti.

Öte yandan Yörükhan Ailesinin gündemindeki önemli konulardan biri de Kenan'ın varlığıydı. Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölümde Ziya ve Yakup her ne kadar Kenan'ın çocuğundan ve eşinden uzak durmasını isteseler de, Kahraman Kenan'a desteğini esirgemedi ve isteklerinde ona hak verdi. Kenan artık yeni kararlar almıştı.

Defne Kahraman ile olan biteni adam akıllı konuşmak istedi. Kahraman'ın Celal ile olduğunu öğrendi ve hemen yanına gitmeye karar verdi ancak gittiğinde gördüğü manzara aynı değildi. Kahraman'ın yanında yine Elif vardı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Defne, Kahraman'ın gönlünü Elif'e kaptırdığını düşünüyordu ve artık her şeye nokta koyma zamanı geldiğine karar verdi. Bu kırgınlık ve kızgınlıkla ağzından telafisi mümkün olmayan bir söz çıktı ve Kahraman'a boşanmak istediğini söyledi. Kahraman önemli bir karar aşamasına geldi. Bu karar herkesin geleceğini belirleyecek bir olacaktı!