Kaderine terk edilen İmam Hatip lisesi

Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde çevre düzenlemesinin yapılmaması çevredekilerin tepkisine yol açtı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde çevre düzenlemesinin yapılmaması çevredekilerin tepkisine yol açtı. Görenlerin okul olduğuna inanmayacağını belirtilen mahalle sakinleri okulun çevre düzeninin yapılmasını istediler.

Anadolu İmam Hatip liselerine talebin fazla olması üzerine Recep Tayip Erdoğan bulvarında bulunan pansiyon, Anadolu İmam Hatip Lisesi yapıldı. Okulda 600 öğrencinin eğitim gördüğü aynı zamanda öğrenci pansiyonu olarak kullanılan okula ilçelerden ve çevre illerden gelen 110 öğrencinin kaldığı okul bahçesi çöplüğü aratmıyor.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin bu durum içerisinde eğitimlerini sürdürmesinin zor olduğu ve çevresinin biran önce temizlenmesini isteyen vatandaşlar yetkililerin bir an önce okulun çevre düzenlemesinin yapılmasını istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: