Kadıköy mitingi başladı

1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Kadıköy'de düzenlenen miting başladı. Eyleme KESK, DİSK ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek veriyor.

1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Kadıköy'de düzenlenen miting başladı. Eyleme çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek veriyor.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) öncülüğünde "1 Eylül Dünya Barış Günü" nedeniyle düzenlenen miting başladı. Eyleme, KESK, DİSK ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek veriyor.

Kadıköy İskele Meydanı'nda düzenlenen miting için Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi önünde toplanan kalabalık, miting alanına doğru yürüyüşe geçti. Mitinge Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) yanı sıra Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) ve Emek Partisi (EMEP) üyeleri de katıldı.

Reklam
Reklam

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı miting de katılımcılar arama noktalarından geçerek miting alanına alındı. Miting alanına konuşmaların yapılabilmesi için seçim otobüsü getirildi. 'Yaşasın halkların kardeşliği' şeklinde slogan atan göstericilerin yer yer terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan attıkları gözlendi. Eylemcilerin alana girişi devam ediyor.