Kadıköy PTT Bank moda şubesi soyuldu

Kadıköy Moda'da bulunan PTT Bank Şubesi silahlı ve maskeli bir kişi tarafından soyuldu.

Kadıköy'de bulunan bir PTT şubesi, yüzüne ameliyat maskesi takan silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Güvenlik görevlisinin bulunmadığı PTT şubesinin daha önce de soyulduğu öğrenildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında Moda PTT şubesinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, yüzünde ameliyat maskesi bulunan bir kişi PTT şubesine girerek elindeki silahı çalışanların üzerine doğrulttu. PTT şubesinde çalışan 2 kadından biri olan Neslihan Yılmaz'ın yanına giderek silahını doğrultan zanlı, "Parayı verin, bir kişinin hayatını kurtaracağım" dedi.

Reklam
Reklam

Yılmaz'ı silahla etkisiz hale getiren zanlı, yaklaşık 5 bin lirayı alarak olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, PTT şubesinin bulunduğu sokağı güvenlik şeridiyle kapattı. Şubedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Neslihan Yılmaz'ın bilgisine başvurdu. Yılmaz'ın yakını olduğu öğrenilen ve soygun sırasında postanenin yakında olduğu öğrenilen Ramazan Yılmaz, ameliyat maskeli bir kişinin çalışanlara silah doğrultarak, paraları alıp olay yerinden yaya olarak kaçtığını belirtti.

Güvenlik görevlisi bulunmayan PTT şubesinin birkaç yıl önce yine soyulduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, 30-35 yaşlarında olduğu sanılan erkek şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

İHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: