Kadıköy'de kanlı baskın

Kadıköy’de 6 kişilik grup toptan telefon satışı yapan bir firmanın bürosunu bastı.

Çıkan kavgada bir kişi silahla bacağından yaralanırken,1 kişide darp edildi. Kavganın alacak verecek ihtimali üzerinde duran polis olaydan sonra kaçan şüphelileri arıyor.

Olay saat 15.30 sıralarında Kurbağalı Dere Caddesi 37 numaralı binanın birinci katında bulunan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, toptan telefon satışı yapan Fatih Keskin ve ağabeyi Fazıl Keskin’e ait olan ofise gelen 6 kişilik grup kapıyı çaldı. Kapıyı açan Fazıl Keskin’e saldıran şüpheliler Keskin’i darp etti. Gürültüler üzerine kapıya koşan Fatih Keskin abisinin darp edildiğini görünce büroya gelenlerle kavga etmeye başladı. Kavga sırasında şüphelilerden biri, silahını çekerek Fatih Keskin’i bacağından vurdu. Keskin kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Kardeşinin yaralı olduğunu gören Fazıl Keskin, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri de, Fazıl Keskin’in ifadesini aldı. Çevrede incelemele yapan polis ekipleri, saldırganların eşkalini belirlemek için işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Fazıl Keskin yazılı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Anahtar Kelimeler: