Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm Protestosu

Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm protestosu yapan vatandaşlar, yolu trafiğe kapattı. Vatandaşlar, kentsel dönüşümü gerçekleştirecek inşaat...

Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm protestosu yapan vatandaşlar, yolu trafiğe kapattı. Vatandaşlar, kentsel dönüşümü gerçekleştirecek inşaat firmasının güven vermediğini iddia etti.

Fikirtepe Mahallesi halkı, kentsel dönüşüm projesi kapsamında anlaşmaya varılan inşaat firmasını protesto için toplandı. Fikirtepe Mandıra Caddesi'nde eylem yapan yaklaşık 50 kişi, çöp konteynerleri ile yolu trafiğe kapattı. İnşaat firması aleyhinde slogan atan eylemciler, firmanın araştırılmasını ve incelenmesini istedi. Basın açıklaması yapan eylemciler yolu tekrar trafiğe açtı.

Reklam
Reklam

Eylemciler, inşaat firması yetkililerinin bürolarını kapatarak kayıplara karıştığını ve muhatap bulamadıklarını söyledi. İnşaat firmasının güven vermediğini iddia eden vatandaşlar, yetkililerden söz konusu firmanın araştırılmasını ve incelenmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz