Kadıköy'de kuyumcu soygunu

Kadıköy'deki bir kuyumcu, gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu.

Kadıköy'deki bir kuyumcu, gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu. Alarmın çalmasıyla panikleyip ana kasayı açamayan zanlıların, reyonlardaki yaklaşık yarım kilo 14 ayar altını alarak kaçtığı belirtildi.

Rasimpaşa Mahallesi Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde meydana gelen soygun, sabah saatlerinde yoldan geçen bir vatandaşın kepenklerin açıldığını ve camların kırıldığını görmesi üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, dükkanın kilitlerinin kesilerek içeriye girildiğini ve soygunun gerçekleştiğini belirledi.İşyeri sahibi Zeynel Vatansever'in yurt dışında bulunması nedeniyle bir çalışanına haber verildi. Kısa sürede dükkana gelen Adnan Bora, polis ekipleriyle birlikte içeriye girerek kasaları kontrol etti.

Reklam
Reklam

Yapılan incelemelerde alarmın çaldığı, bu sırada zanlıların paniğe kapılarak sadece reyonlardaki altınları alarak kaçtıkları anlaşıldı. Soygunla ilgili açıklama yapan Adnan Bora, "Altınlar içerdeki ana kasada bulunuyordu. Kapı kilitlerini keserek içeriye giren şahıslar, muhtemelen alarmın çalmasıyla korkmuşlar. Kasayı açamadan sadece açıkta bulunan yaklaşık yarım kilo 14 ayar altını almışlar. Çok şükür zararımız büyük değil." dedi. Soygunla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan polis, parmak izi incelemesi yaptı. Kuyumcu ve çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını da alan polis, kaçan zanlıları yakalamaya çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: