Kadıköy'de Miting Nedeniye Trafiğe Kapatılacak Yollar

Kadıköy Meydanı'nda yapılacak olan 'İklim İçin Harekete Geç, Başka Bir Enerji Mümkün' konulu miting nedeniyle...

Kadıköy Meydanı'nda yapılacak olan 'İklim İçin Harekete Geç, Başka Bir Enerji Mümkün' konulu miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Yetkililer, saat 13.00’den toplantı bitimine kadar kapalı olacak yollara alternatif güzergahlar belirledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yarın Kadıköy Meydanı’nda yapılacak olan 'İklim İçin Harekete Geç, Başka Bir Enerji Mümkün' konulu miting nedeniyle 13.00’den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılacak yollar şöyle: Rıhtım Caddesi tamamen trafiğe kapalı. Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesine kadar tüm yol trafiğe kapalı. Söğütlüçeşme Caddesi'nden Rıhtıma inen ara sokaklar, Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, Albay F. Sözdener Caddesi ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacaktır.

Reklam
Reklam

Açıklamada alternatif güzergâhlar ise “Tıbbiye Caddesinden gelen trafik akımı, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 yönüne yönlendirilecektir. Behiçbey Sokak'tan inenler İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirecektir. Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımı ise Altıyol Boğa Meydanı'ndan Rıhtıma inmeleri engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine yönlendirilecektir. Moda'dan gelen trafik akımı da Mühürdar Kavşak'tan geri yönlendirilecektir.” şeklinde ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: