Kadıköy'de trilyonluk soygun

Kadıköy'deki bir tekstil firması, kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. İş yerine giren soyguncular iddiaya göre, işçilerin avansı için bekletilen 1 milyon YTL üzerindeki parayı çalarak kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, Yenisahra'daki tekstil firmasına gece geç saatlerde gelen şahıslar, binanın duvarından atlayarak içeriye girdi. Giriş kapısını demir çubuklarla açan soyguncular, çelik levye yardımıyla açtı.

Şahıslar, işçilerin avans parası olduğu iddia edilen 1 milyon YTL'yi aşkın döviz ve Türk lirasıyla kayıplara karıştı. Gece meydana gelen soygun işyeri çalışanlarının sabah işe gelmesiyle ortaya çıktı. Görevlilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, binanın güvenlik kameralarını incelerken geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Daha önce aynı iş yerinde çalışan Müslüm Taştan isimli bir genç, "İşyerinin patronu bir gün önceden işçilere avans vermek üzere para çekmiş, aynı gece bu paraları çalmışlar. Soyguncuların binanın arka duvarından içeriye girdikleri söyleniyor" diye konuştu. Polis büyük soygunu gerçekleştiren şahısları yakalamak için çevrede geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

İHA