Kadıköy'deki Cinayet Güvenlik Kamerasında

Kadıköy'de Cumartesi sabah saatlerinde meydana gelen, bir kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandı silahlı...

Kadıköy'de Cumartesi sabah saatlerinde meydana gelen, bir kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde silahla ateş eden kişiye karşı sopalarla direnen kişiler dikkat çekiyor.

Bir kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı olay Rasimpaşa Mahallesi, İzzettin Bey Sokak'ta meydana gelmişti. İddialara göre daha önce aralarında husumet bulunan 2 grup, bir iş yerinde karşılaşınca sözlü sataşma başladı. Gruplar başka bir yerde kavga etmek için randevulaştı.

Reklam
Reklam

Grupların randevulaşıp kavga etmeleri bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, şahısların sopalarla bir birine vurmaları, bir kişinin tabancayla bir kişinin de av tüfeğiyle ateş etmesi yer alıyor. Silahlardan çıkan kurşunların Bülent Bireyli'ye isabet etmesi ve bir kaç kişinin sopalarla silahlı şahsa saldırması da kayıtlar arasında bulunuyor.

Öte yandan, olayda yaralanan Bülent Bireyli'nin hastanede hayatını kaybetmesi üzerine inceleme başlatan Kadıköy Asayiş Büro ekipleri 8 kişi gözaltına aldı. Kadıköy Adliyesi'ne çıkartılan zanlılardan Aydın Y., Seyfi Y. ve Naim Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olaya karıştıkları belirlenen ve halen hastanelerde tedavi gören 4 kişi ile ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: