‘kadim Kent Gaziantep’ Ankara’da

ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ‘Kadim Kent Gaziantep’ organizasyonu düzenlenecek. 14-17 Kasım 2013...

ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ‘Kadim Kent Gaziantep’ organizasyonu düzenlenecek. 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de katılacak.

Üretimiyle ülke ekonomisinin can damarını oluşturan ve özellikle hayata geçireceği yeni projeler tamamlandığında bölgesinde ve Türkiye’de gerçek bir çekim merkezi olacak Gaziantep’in sosyal, ekonomik, kültür ve turizm değerleriyle tanıtılacağı ‘Kadim Kent Gaziantep’ buluşmasında, çevre ilçeleri ile birlikte Gaziantep’in marka değerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Reklam
Reklam

5. Mevsim öncülüğünde ilk kez gerçekleştirilecek ve katılımcı olmanın çok büyük prestij sağlayacağı Kadim Kent Gazi Antep (Dünya Kenti Başkent’te) organizasyonunda birçok üretici ve girişimci, potansiyel hedef kitleye en etkin ve hızlı yoldan ulaşacak. Katılımcılar, organizasyon süresince ürün, hizmet ve değerlerin ön plana çıkarılmasına yönelik dikkat çekici aktivitelerle tanıtım faaliyeti yapacak.

Etkinlikler kapsamında 3 bin 107 koltuk kapasiteli Oditoryum’da Gaziantep yöresine ait türkü ve şarkılarla bezenmiş THM ve TSM konserleri verilecek. Ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak müzik dinletileri ve halk oyunları gösterilerinin yapılacağı organizasyon çerçevesinde birbirinden renkli çok çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirilecek. Kadim Kent Gaziantep organizasyonu, 7'den 70'e toplumun her kesimini Antep kültürüyle buluşturacak.

Gaziantep’in baklavası, fıstığı ve kebaplarının da yer alacağı Gaziantep Günleri’nde Ankaralılara nefis bir ziyafet sunulacak. Gelişmiş teknolojik alt yapısı ve çözümleriyle her ihtiyaca cevap verecek dünyanın sayılı fuar merkezlerinden Congresium’a düzenlenecek Kadim Kent Gazi Antep (Dünya Kenti Başkent’te) organizasyonuna Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Vali Erdal Atada katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: