Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi Yarışması İl Finali 13 Mart’ta

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışmasında Merkez İlçeyi Topsöğüt Köyünden Zehra İpek’in temsil edeceği...

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışmasında Merkez İlçeyi Topsöğüt Köyünden Zehra İpek’in temsil edeceği bildirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “13 Mart 2013’te düzenlenecek İl Finaline katılacak yarışmacıların belirlenmesi için ilçelerimizde düzenlenen kadın çiftçiler arasındaki yarışmanın sonuncusu merkezde yapıldı. İl Müdürlüğümüz Karakavak Toplantı Salonunda düzenlenen yarışmaya merkeze bağlı 5 bölgeden yarışmacılar katıldı. Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ahmet Turan Karaca ’nın Başkanlığında ve Jüri olarak Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili Ergün Koşar ’ın görev aldığı yarışmada yarışmacılara tarım, hayvancılık, ev ekonomisi, gıda teknolojisi ve zirai mücadele konularında 15 soru yöneltildi. Büyük bir çekişmeyle geçen yarışmada Birinci son soruda belli oldu. Yarışma birincisi Topsöğüt Köyünden Zehra İpek il Finalinde merkez ilçeyi temsil edecek” denildi.

Reklam
Reklam

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması Malatya İl Finali’nin 13 Mart 2013’te Saat 14.00’te Anemon Otel’de yapılacağı bildirildi. Düzenlenecek yarışmada dereceye girenlere ve yarışmacılara çeşitli ödüller verilecek. İl Birincisi olacak yarışmacı 29 Mayıs’ta Gümüşhane’de düzenlenecek Bölge Yarışmasında İlimizi temsil edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: