"Kadın Çiftçiler Yarışıyor" Bölge Final Birincisi Eskişehir'den-Yarışmanın Bölge Birincisi Gümüş:

"Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi ve proje yarışması bölge finali birincisi Eskişehir'den Reyhan Gümüş oldu.

"Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi ve proje yarışması bölge finali birincisi Eskişehir'den Reyhan Gümüş oldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Çankaya, konuyla ilgili olarak müdürlük binasında yaptığı açıklamada Gümüş'e çalışmaları için teşekkür ederek, Eşkişehir'e böyle bir başarı getirdiği içinde kendisini kutladığını söyledi.

Yarışma İl, bölge ve Türkiye finali olmak üzere 3 kademede yapıldığını anımsatan Çankaya, "Bu yıl "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" Türkiye Finali Balıkesir ilinde düzenlenecek. Finale katılacak yarışmacıları belirlemek amacıyla tüm bölgelerde düzenlenen yarışmaya Afyon, Ankara, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Eskişehir, Karaman'dan bayanlar katıldı. pek çok soru soruldu bunun sonucunda Eskişehir ilimiz birinci oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Gümüş ise yarışmaya katılma konusunda çok kararsız kaldığını söyleyerek, "Arkadaşlarım destek oldu ve katıldım. Yarışma için 10 bine yakın soru çözdüm bu başarı hepimizin. Destek olan herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Daha sonra Çankaya, Gümüş'e başarılarından dolayı lületaşından yapılan takı seti hediye etti.

Muhabir: Hicret Özkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz