Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bölge Finali 2 Mayıs'ta Bursa'da Yapılacak

Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Keskin, "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" Bilgi ve Proje...

Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Keskin, "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" Bilgi ve Proje Yarışması'nda Sakarya birincisi olarak 2 Mayıs'ta Bursa'da yapılacak Bölge Finali'nde Sakarya'yı temsil edecek olan Emine Gürbüz'e moral ziyaretinde bulundu. Gürbüz'ün Karasu'ya bağlı Manavpınarı Köyü'ndeki evinde gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Keskin, Gürbüz'e başarılar diledi.

Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Keskin Kırsal alanda kadın çiftçilere götürülen eğitim-yayım çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konularda performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" Bilgi ve Proje yarışmasında Sakarya Birincisi olan Karasu İlçesi Manavpınarı köyünden Emine Gürbüz'e moral motivasyon ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Keskin 2 Mayıs tarihinde Bursa'da yapılacak bölge yarışmasında Sakarya'yı temsil edecek olan Emine Gürbüz'e yarışmada başarılar diledi.

İl Müdürü Abdullah Keskin ve diğer yetkilileri yanında görmekten çok mutlu olduğunu belirten Emine Gürbüz; bölge yarışmasında iyi bir sonuç alacağını ve kendisine güvenen İl, İlçe, Köy Halkı ve yetkililerini mahcup etmeyeceğini söyledi. Gürbüz, yarışmayı kazandığı günden bu yana kendisine sürekli eğitim desteği veren Karasu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline de teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: