Kadın Cinayetinin Faili Eski Erkek Arkadaş Çıktı

Beyoğlu’nda Esra Karaman’ı (24) bıçakla öldürdükten sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan Ercan S.’nin olayı,...

Beyoğlu’nda Esra Karaman’ı (24) bıçakla öldürdükten sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan Ercan S.’nin olayı, eski sevgilisinin tekrar bir araya gelmek istememesi yüzünden yaptığı belirlendi. Hastaneye kaldırılan zanlı Ercan S.’nin tedavisinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.

Beyoğlu’nda meydana gelen olayda çalıştığı iş yerinin servisinden inen Esra Karaman, eski erkek arkadaşı Ercan S. tarafından bıçaklandı. Karaman’ın kanlar içerisinde kaldığını gören zanlı, elindeki bıçağı bu kez kendisine yönelterek boğazına sapladı. Çevreden yetişenler tarafından Şişli’de özel bir hastaneye kaldırılan Esra Karaman hayatını kaybetti. Başka bir ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ercan S. ise tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Esra Karaman ile Ercan S.’nin bir süre birlikte oldukları, daha sonra anlaşamayarak ayrıldıkları öğrenildi. Ancak ayrılığı kabul etmek istemeyen Ercan S.’nin Esra Karaman’ı sürekli arayarak barışma teklifinde bulunduğu ifade edildi.

Yetkililer, Ercan S.’nin tedavi gördüğü hastane odasında gözaltında tutulduğunu tedavisinin tamamlanmasının ardından olayla ilgili ifadesinin alınacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: