Kadın dilencilerin kavgasını polis biber gazı sıkarak durdurdu

Kadın dilenciler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga eden kadınları, polis biber gazı sıkarak güçlükle...

Kadın dilenciler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga eden kadınları, polis biber gazı sıkarak güçlükle ayırdı.
Kayseri Mimar Sinan Parkı yanındaki otoparkta bugün öğle saatlerinde bir grup bayan dilenci, sözlü tartışmaya başladı. Yer paylaşımı yüzünden çıktığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yere düşenler ve yaralananlar oldu. Olay yerine polis çağrıldı. Polisin kavgayı ayırmaya çabası uzun sürdü. Kavgayı devam eden bayanları ayırmak için polis göz yaşartıcı gaz kullanmak zorunda kaldı. Bu sırada bazı bayan dilenciler de kavgayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına sözlü saldırıda bulundu. Küfürler savuran bayanları polis tuttu. Kavgaya çocuklu bayanların da karıştığı görüldü. Olay yerine ambulans da geldi. Yüzlerinden ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan dilenciler, tedaviyi kabul etmeyince ambulans geri gitti. Polis takviye ekiplerle kavgayı ayırmayı başardı. Kavgaya karışan 3 kadın gözaltına alındı.Taraflar, polis otosuyla ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Polisin uyarıları sonrası park içinde toplanan bayanlar da olay yerinden ayrıldı. Kavgayla ilgili soruşturma devam ederken görgü tanıkları aynı bölgede daha önce de benzer olayların yaşandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz