Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ayrılan doktorları plaketle uğurladı

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, istifa ederek özel hastanelere geçen ve emekli olan 8 hekime...

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, istifa ederek özel hastanelere geçen ve emekli olan 8 hekime hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Ernaz Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan başhekim Aydın Sarı, emekli olan ve başka hastanelere geçen tüm doktorlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin bir kültürü olduğunu ifade eden Aydın, “Bu kültür bir ve beraber olmak, karşılık beklemeden vermek, insanları sevmek, ne yaptığını bilmek demektir. Hiçbir beklentisi olmadan görevlerini sadece hizmet uğruna dosdoğru yapan demektir. Bu uğurda görev yaparken şimdi aramızdan ayrılan arkadaşlarıma hizmetleri için teşekkür ediyorum. Siz hastanemizden ayrılıyorsunuz ama gönlünüzün bizimle beraber olduğunu biliyoruz. Anne karnından ayrılan bebek annesini terk etmeyeceği gibi buradan giden hekimlerde hastanemizi unutmayacak.“
Doktor sıkıntısına rağmen, hizmetlerde aksama olmaması için büyük çaba harcadıklarını, vatandaşlarında kendilerini anlayışla karşıladıklarını vurgulayan Aydın, “Özel hastane ne kadar güçlü olursa kamu hastanesi de o kadar güçlü olacak. Kamu hastanesi ne kadar güçlü ise özel hastaneler o kadar güçlü olacak, hizmet kalitesi artacak.“ diye konuştu.
Programın sonunda emekliye ayrılan kadın doğum uzmanı Dr. Ali Gürsoy, çocuk doktoru Ahmet Can ve Firdevs Cihan ile istifa ederek özel hastanelere geçen kadın doğum uzmanları Dr. Ertan Çelik, Dr. Nurhan Özdemir, Dr. Gülten Demirsoy, Dr. Serdar Sarı ve Dr. Sinan Çankaya teşekkür plaketi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz