Kadın doktora şiddet kameraya yakalandı

Adana’nın Kozan ilçesinde devlet hastanesinin acil servisinde hayatını kaybeden Gülseren Akan’ın yakınları nöbetçi doktora saldırdı.İddiaya...

Adana’nın Kozan ilçesinde devlet hastanesinin acil servisinde hayatını kaybeden Gülseren Akan’ın yakınları nöbetçi doktora saldırdı.
İddiaya göre, Feke’nin Kaleyüzü köyünde rahatsızlanan 49 yaşındaki Gülseren Akan Kozan Devlet Hastanesine getirildi. Akan bir süre sonra hayatını kaybetti.
Bu arada, hastanın kızı olduğu öğrenilen bir kadının önce duvara yumruk attığı daha sonra da arkadan gelerek nöbetçi kadın doktorun saçlarından çekerek ittiği güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, acil serviste bulunan polis ve güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Hayatını kaybeden Akan’ın kızı olduğu ve isminin öğrenilemediği kadının sonra hastaneden ayrıldığı ifade edildi.
Nöbetçi Doktor Edanur Eroğlu’nun şikayetçi olmadığı belirtilirken hayatını kaybeden Gülseren Akan'ın ölümü şüpheli bulunarak hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz