Kadın Futbol Takımlarından "Kardeş Kulüp" Protokolü

Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol Takımı

Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol Takımı arasında "Kardeş Kulüp" protokolü imzalandı.

Her iki takım futbolcuları ve yöneticilerinin bir araya geldiği Karabük Valiliği'nde, takım yetkilileri protokolü imzaladı.

Vali İzzettin Küçük, burada yaptığı konuşmada, Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı ile onur duyduklarını belirterek, başarılarının her geçen gün arttığını söyledi.

Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol Takımı ile daha önce de çeşitli diyaloglarının olduğunu ifade eden Küçük, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Karşılıklı kültürel ve sportif temasların geliştirilmesini amaçlayan ve ilki 2010 yılında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol Takımı kafilesi ilimize geldi. Kendilerini misafir ediyoruz. Her iki takım 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında karşı karşıya gelecek. Böylesi ziyaret ve programları çok yararlı buluyorum. Aradaki dostluk ve birlikteliğin bundan sonraki yıllarda da devam etmesini istiyorum."

Vali İzzettin Küçük, ziyaretin sonunda genç sporculara günün anısına hediye verdi.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: